Autorius Tema: DVB-T greit Mazeikiuose!  (Skaityta 7305 kartus)

Neprisijungęs Spakainz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 54
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
DVB-T greit Mazeikiuose!
« Įrašytas: 2007-12-12 16:41:39 »
Pavyko suzinot, kad Mazeikiuose DVB-T bus ijungta 2008m sausio menesi.VALIO!

Neprisijungęs Spakainz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 54
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T greit Mazeikiuose!
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-02-24 17:55:43 »
Na šiandien radau 20 kanalų Mažeikiuose!!! Pagaliau!!! Rodo ir tuos kurie turi būti koduoti!

Neprisijungęs Tomasis

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 3
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T greit Mazeikiuose!
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-04-11 15:45:51 »
Aš taip pat gyvenu Mažeikiuose, turiu DVB-T imtuvą į usb kišamą, bet nesuprantu, nepagauna man nė vieno kanalo  ??? :(
Kaip taip gali būti?
Su orginaliu softu skanuojant ties 786Mhz rašo "Signal found, start to access channel info"
Tačiau galutiniame rezultate rašo "0 channels found"  :(
Naudojuosi jau perkant suteikta legalia BlazeDTV programa, mėginau ir kitas jūsų siūlomas programas, nė su viena nepavyko rasti kanalų.
Kame gali būti bėda? Imtuvas "WandTV" pirkau per internetą..
Bet kokia pagalba labai laukiama.

Neprisijungęs Spakainz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 54
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T greit Mazeikiuose!
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-04-11 20:42:14 »
Aš taip pat gyvenu Mažeikiuose, turiu DVB-T imtuvą į usb kišamą, bet nesuprantu, nepagauna man nė vieno kanalo  ??? :(
Kaip taip gali būti?
Su orginaliu softu skanuojant ties 786Mhz rašo "Signal found, start to access channel info"
Tačiau galutiniame rezultate rašo "0 channels found"  :(
Naudojuosi jau perkant suteikta legalia BlazeDTV programa, mėginau ir kitas jūsų siūlomas programas, nė su viena nepavyko rasti kanalų.
Kame gali būti bėda? Imtuvas "WandTV" pirkau per internetą..
Bet kokia pagalba labai laukiama.

Pirmiausia pabandyk patikrint ant kito kompo, kur nors kitoj vietoj, nes kitame kompe toks pats tiuneris kaip ir mano irgi negaude ne vieno kanalo, nes namas stovejo sonu i boksta, tai per kelias sienas nepraeidavo signalas. Pavargus su antena, pajudinus antena, pavyko pagaut 786MHz dazniu kanalus, taciau perziurinet juos buvo neimanoma, nes buvo per silpnas signalas, reikia naudoti kita antena. O del softo, siulyciau pamegint keleta programu. USB tuneriui rekomenduociau DVBviewer.

Neprisijungęs Tomasis

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 3
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T greit Mazeikiuose!
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-04-11 21:04:23 »
Labai dėkui už atsakymą.
Aš taipogi gyvenu šonu į bokštą.. Greičiausiai tame ir bus problema.
Rytoj pažaisiu su antena, kompą pernešiu į kitą trobos galą :)) Jei pavyks pagauti kanalą, problema bus aiški :)

Neprisijungęs Tomasis

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 3
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T greit Mazeikiuose!
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-04-21 17:12:05 »
Pamiršau parašyti kaip sekėsi.. :)
Žodžiu visą butą išvaikščiojau su tuo kompu. Kitame kambaryje pavyko pagauti 10 kanalų, tačiau visvien signalas pasirodė per silpnas (strenght ir quality po 50%), bet nerodė net kanalų pavadinimų.. Apie kanalų paleidimą nebebuvo nė kalbos. Tai va, tokios naujienos.. Reiks mėginti konstruoti anteną tai skaitmeninei tv, ir padėti į balkoną, gal pagaliau pavyks ką nors pamatyti per tą imtuvą. jau tokioj šūdinoj vietoj gyvenu, kad nieko negaliu pamatyt, o nuo bokšto apie 500m gyvenu blin  :(

Neprisijungęs Spakainz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 54
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T greit Mazeikiuose!
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2008-04-22 16:59:45 »
Kaip minejau man irgi panasiai buvo pas broli, kai nepagavau kanalu. Tai kai jau radau tuos kanalus idomiausiai kad uzkoduotu kanalu signalo lygis apie 60, o kokybe 100 proc, bet nemokamu isvis  nejo pagaut, kai ir pagavau tai lygis 0, kokybe 0....Kodel taip kazin?

Neprisijungęs Spakainz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 54
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T greit Mazeikiuose!
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2008-06-14 22:16:26 »
Siandien pabandziau paieskot kanalu, radau dar....Nuo siandien ar nuo anksciau (nzn) Mazeikiuose rodo jau 30 skaitmeniniu kanalu. Is ju 13 nemokami. Kaip nekeista "5 kalanas" nepasikiaulino ir duoda mums EPG, ko neduoda kiti LT kanalai. :)