DVB-T

Autorius Tema: LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T  (Skaityta 11906 kartus)

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

andrius.semas

  • Svečias
Ats: LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2013-12-10 22:50:51 »

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 286
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2013-12-11 10:41:29 »
Andriau, tu esi ligonis. O gal sergi narcisizmu ir trokšti dėmesio? Darius įdėjo nuorodą, bet, ne, tu būtinai irgi turi iš paskos įkelti jau visą straipsnį. Jei kas įdeda kokį, failą parsisiųsti, tai tu būtinai irgi iš paskos tą patį darysi. Gal tu pas gydytojus apsilankyk. Sveikas žmogus taip  nesielgia.

andrius.semas

  • Svečias
Ats: LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2013-12-11 13:33:58 »
Taip, aš esu ligonis ir dėl to tikrai nesusireikšminu savęs, bet pripažinkime kitą tiesą: Tu esi didesnis ligonis už mane. Galbūt netgi psichiškai nesveikas ligonis. Pasigydyk!!!...

Andriau, tu esi ligonis. O gal sergi narcisizmu ir trokšti dėmesio? Darius įdėjo nuorodą, bet, ne, tu būtinai irgi turi iš paskos įkelti jau visą straipsnį. Jei kas įdeda kokį, failą parsisiųsti, tai tu būtinai irgi iš paskos tą patį darysi. Gal tu pas gydytojus apsilankyk. Sveikas žmogus taip  nesielgia.

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 286
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2013-12-11 21:04:10 »
Aš iš paskos nedėlioju tų pačių failų, kaip tu. O tu jau senai garsėji savo nesąmonėmis. Nieko naujo.

andrius.semas

  • Svečias
Ats: LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2013-12-21 00:01:41 »
LRT pradeda raiškiosios televizijos (HDTV) erą Lietuvoje (pokalbis studijoje)

http://www.youtube.com/watch?v=w2C5qJsUpqs

Neprisijungęs loremel

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 1
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2014-01-30 10:08:03 »
Labai džiugi žinia! Tik ar gali pats televizijos paslaugų tiekėjas transliuoti prastesne kokybe? Naujame būste dar neturime įsivedę televizijos, tad įdomu ar pvz cgates tieks HDTV?

Neprisijungęs dinux

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 56
  • Karma: +1/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2014-02-01 20:32:42 »
Pas mane cgate kabelinė. LRT HD rodo, tiesa nukeltas kažkur į galą, 71 kanalas.
« Paskutinį kartą keitė: 2014-06-10 22:41:33 sukūrė dinux »

Neprisijungęs dinux

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 56
  • Karma: +1/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2014-06-10 22:44:10 »
Ką tik persijungiau į LRT HD kanalą, gavau pranešimą, kad kanalas blokuojamas.

Naujienos apie tai, kad kanalas užkoduotas neradau, bet neradau, kad būtent HD patenką į pagrindinį ar kokį nors kitą paketą (pvz sumani.tv paketuose yra pažymėta apie LRT HD).

Kaip ten yra pas kitus, rodo ?

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 286
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2014-06-11 20:54:51 »
Tai tu klausk savo paslaugų tiekėjo, kodėl LRT HD užkoduotas.

andrius.semas

  • Svečias
Ats: LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2014-06-12 13:47:21 »
Jei esi TEO vartotojas rinkinį „HD ir 3D kanalai“galima užsisakyti ir žiūrėti nemokamai, jei turite šviesolaidinį internetą ZEBRA arba jei Jūsų interneto prieigos greitaveika pakankama raiškiesiems HD kanalams teikti.

Ką tik persijungiau į LRT HD kanalą, gavau pranešimą, kad kanalas blokuojamas.

Naujienos apie tai, kad kanalas užkoduotas neradau, bet neradau, kad būtent HD patenką į pagrindinį ar kokį nors kitą paketą (pvz sumani.tv paketuose yra pažymėta apie LRT HD).

Kaip ten yra pas kitus, rodo ?

Neprisijungęs dinux

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 56
  • Karma: +1/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2014-06-13 09:50:02 »
Tai tu klausk savo paslaugų tiekėjo, kodėl LRT HD užkoduotas.
Paklausiau ir pas jį, pagaliau ir atsakė.
O atsakymas toks, kad šita transliacija buvo testinio popūdžio ir dabar ji išjungta. Siūlo visa tai žiūrėti per sumani.tv.

Žodžiu visus vartotojus bando stumti į sumani.tv, o interneto aš iš jų tikrai imti nenoriu, tad pasibaigus sutarties laikui reikės kažką galvoti.

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 286
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2014-06-13 15:22:14 »
Na, kol dauguma dar turi senus TV, o ne išmaniuosius, jie gali sau tą leisti.

andrius.semas

  • Svečias
Ats: LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2014-06-14 09:09:09 »
Nors mano interneto tiekėjas yra Cgates, arba kitaip tariant - Mikrovisatos grupė, aš tikrai nesunkiai galiu žiūrėti LRT HD kanalą pasitelkdamas kitų internetų tiekėjų paslaugomis, pasinaudodamas savo IT žiniomis, todėl lengvai ir nevaržomai galiui apeiti visas aplink pasitaikiusias spragas :P
« Paskutinį kartą keitė: 2014-06-14 09:10:55 sukūrė andrius.semas »

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 286
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: LRT HD nuo sausio vidurio, tačiau ne per DVB-T
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2014-06-14 13:33:39 »
Nors mano interneto tiekėjas yra Cgates, arba kitaip tariant - Mikrovisatos grupė, aš tikrai nesunkiai galiu žiūrėti LRT HD kanalą pasitelkdamas kitų internetų tiekėjų paslaugomis, pasinaudodamas savo IT žiniomis, todėl lengvai ir nevaržomai galiui apeiti visas aplink pasitaikiusias spragas :P

Eilinį kartą nusišnekėjai. Jis nori per TV žiūrėti, o ne per kompą. Pasidalink tom savo IT žiniom, kaip žiūrėti TV kanalus be kabelio ar antenos, jei TV net neturi LAN lizdo?