Autorius Tema: Ar įmanoma?  (Skaityta 2965 kartus)

Neprisijungęs Eimas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ar įmanoma?
« Įrašytas: 2013-07-14 14:26:11 »
Sveiki, susidūriau su kiek neeiliniu reikalu. Esmė tokia, kad automobilyje yra TV, bet matau tik sniegą. Kaip suprantu, jei dar vis būtų neskaitmeninė galėčiau žiūrėti, tačiau yra kaip yra. Taigi klausimas būtų ar būna kažkokių mašininių priedėlių ir ar jie įkandami? Stovi kažkoks blokelis, ant jo lipdukas yra PAL, ateina fyškė ir kabelis panašus į antenos, tačiau galas kitos, apvalus bet daugiau kontaktų. Tos jungtys yra dvi, bet tik viena naudojama kaip suprantu.

Neprisijungęs Eimas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ar įmanoma?
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2013-07-14 16:27:07 »
Štai to blokelio nuotrauka

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Ats: Ar įmanoma?
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2013-07-15 09:51:09 »
Yra tu imtuvų, bet reikia žiūrėti specialiai pritaikytus automobiliams. Kitu atveju važiuojant nebus įmanoma žiūrėti. Pvz.: MDG su montavimu 1300 litų http://mdg.lt/lt/vaizdas/skaitmenine-tv
Radau Ebay už 100 svarų http://www.ebay.co.uk/itm/V0018-CAR-FREEVIEW-DIGITAL-DVB-T-TV-Tuner-RECEIVER-BOX-USB-MPEG-4-Decoder-AAC-/160977270072 rašo, kad veikia iki 230 km/h
 
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs Eimas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ar įmanoma?
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2013-07-15 11:38:10 »
O pigesni rodys tik tai stovint?
pvz: http://www.ebay.com/itm/MOBILE-CAR-FREEVIEW-RECEIVER-BOX-RECORDS-USB-AERIAL-DIGITAL-TV-RADIO-TUNER-12V-/231013251111?pt=UK_AudioElectronicsVideo_Video_TelevisionSetTopBoxes&hash=item35c9767827

Na Lietuvoje nėra kur tokiais greičiais lakstyt, tai man užtektų, kad ir iki 120km/h rodytų. Dabar originalus irgi, jei tik pradedi važiuot, tai iškart dingsta sniegas ir užrašas, kad važiuoju, tipo norint žiūrėt sustot turi.

Kitas klausimas kaip iš to blokelio linijinius laidus išsivesti. Internete radau kažką tokio

Kaži gal galima rast ebay laido perėjimą iš to apvalaus į lineikas  ::)

Neprisijungęs Eimas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ar įmanoma?
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2013-07-15 12:19:15 »
Kaip suprantu iš šios nuotraukos



man reikalinga apatinė eilutė, nes ten yra audio L audio R ir žalia linija video. Bet vis tiek būtų gerai perėjimus gaut.

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 286
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Ats: Ar įmanoma?
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2013-07-15 13:59:40 »
Tai jeigu tas tavo imtuvas skirtas priiminėti analoginę TV, kuri Lietuvoje išjungta, tai ką tu nori iš jo išpešti? Juk Darius parašė, kad reikia ieškoti kito imtuvo. Tai Ebay ir pasieškok.