DVB-T

Autorius Tema: ekrano skyra sumažeja  (Skaityta 5062 kartus)

Neprisijungęs popo

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 19
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
ekrano skyra sumažeja
« Įrašytas: 2009-10-09 21:26:04 »
man sumažeja ekrano skyra įjungus kompiuterį, nustatau kad vaida rodytu gerai bet ijungus kompa iš nauja vėl sumažėja. Ka reik daryt
http://www.ipix.lt/desc/28784627/
http://www.ipix.lt/desc/55976238/

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: ekrano skyra sumažeja
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-10-09 23:38:40 »
Abu paveiksliukai vienodos raiškos tai nesupratau ką jais norėjai parodyti. Pabandyk perrašyti vaizdo draiverius.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs popo

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 19
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: ekrano skyra sumažeja
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-10-10 18:58:29 »
o kaip sužinoti kokia man NVIDIA draiveris tiktu? pas mane yra geforce 7300gs, bet man meta sitokia lentele http://www.ipix.lt/desc/71871098/.

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: ekrano skyra sumažeja
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-10-10 19:32:17 »
Kada rodo tą pranešimą?
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs popo

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 19
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: ekrano skyra sumažeja
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-10-10 19:34:01 »
kai ant darbalaukio pasirenku dešinuoju pelės klavišu ypatybės po to parametrai ir išsamiau

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: ekrano skyra sumažeja
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-10-10 19:44:25 »
Na tai tikrai tada bėda su draiveriais. Naujus gali siųstis iš čia http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us ten tik reikia nurodyti kokia operacinė sistema ir kokia VGA.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume