DVB-T

Autorius Tema: Problema su KWorld PlusTV Dual DVB-T PCI/ MPEG 4/2/1, H.264 AVC  (Skaityta 6920 kartus)

Neprisijungęs Antanas.St

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Štai įsigijau aš jį, bet su juo pridedama programa nerodo 762 MHz iš Vilniaus ir 658 MHz iš Kauno transliuojamų programų, yra tik garsas. Kartais atsiranda ir vaizdas, bet ilgai neišsilaiko. Gerai matau tik Sport1, Balticum ir LrytasTV programas. Pasileidau AltDVB - čia situacija atvirkštinė - Sport1, Balticum ir LrytasTV yra tik garsas, vaizdo nėra, o kitus kanalus rodo normaliai. VLC plejeris rodo visus, bet ant 658 MHz dažnio garsas striginėja. Signalo kokybė 100 proc. (antena Elektrėnuose ant devynaukščio stogo). Kame gali būti problema, kad originali programa nerodo vaizdo? Gal koks kodavimas skiriasi? Kas gal susidūrė su tokia problema, kad dalį programų rodo, kitos dalies nerodo?

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Problema su KWorld PlusTV Dual DVB-T PCI/ MPEG 4/2/1, H.264 AVC
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-09-07 22:40:43 »
1. Alt DVB jei nori vaizdą matyti su Sport1, Balticum ir LrytasTV reikia senų ffdshow kodekų.
2. Jei nori matyti vaizdą su originalia programa,pabandyk atsisiųsti naujausią versiją iš gamintojo puslapio, CD tikriausiai buvo sena programa nepalaikanti h.264 suspaudimo.
Jei garsas stringa, o vaizdas tik retkarčiais pasirodo, vadinasi per silpnas signalas, visgi ~50km iki siųstuvo.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs Ar

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 30
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su KWorld PlusTV Dual DVB-T PCI/ MPEG 4/2/1, H.264 AVC
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-09-08 01:07:07 »
Kworld programa niekam tikusi, nors ir naudoja Cyberlink dekoderį, tikras Made in China, prastai rodo arba kurį laiką parodžius sustoja vaizdas, reikia perjungti kanalą, nors signalas visą laiką 100%.

Neprisijungęs Antanas.St

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su KWorld PlusTV Dual DVB-T PCI/ MPEG 4/2/1, H.264 AVC
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-09-08 19:21:25 »
1. Alt DVB jei nori vaizdą matyti su Sport1, Balticum ir LrytasTV reikia senų ffdshow kodekų.
2. Jei nori matyti vaizdą su originalia programa,pabandyk atsisiųsti naujausią versiją iš gamintojo puslapio, CD tikriausiai buvo sena programa nepalaikanti h.264 suspaudimo.
Jei garsas stringa, o vaizdas tik retkarčiais pasirodo, vadinasi per silpnas signalas, visgi ~50km iki siųstuvo.

Jo, su ffd rodo. Kartais pastringa. Signalas geras, stiprus, nuo to neturėtų priklausyti, nes su STB bandžiau, 69 proc. signalo stiprumas, 99 proc. kokybė.

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Problema su KWorld PlusTV Dual DVB-T PCI/ MPEG 4/2/1, H.264 AVC
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-09-08 22:14:26 »
http://global.kworld-global.com/main/support_down.aspx?mnuid=1255&modid=14
Draiverių atsinaujint nepakenks, bet jei nori matyti su originaliu softu atsisiųsk HyperMedia Center iš ten.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs Antanas.St

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su KWorld PlusTV Dual DVB-T PCI/ MPEG 4/2/1, H.264 AVC
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-09-09 21:40:58 »
http://global.kworld-global.com/main/support_down.aspx?mnuid=1255&modid=14
Draiverių atsinaujint nepakenks, bet jei nori matyti su originaliu softu atsisiųsk HyperMedia Center iš ten.

Ačiū už pagalbą, bet ant XP x64 neina, suinstaliavau XP x86, viskas eina normaliai, visus kanalus rodo.

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Problema su KWorld PlusTV Dual DVB-T PCI/ MPEG 4/2/1, H.264 AVC
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-09-09 21:51:58 »
http://global.kworld-global.com/main/support_down.aspx?mnuid=1255&modid=14
Draiverių atsinaujint nepakenks, bet jei nori matyti su originaliu softu atsisiųsk HyperMedia Center iš ten.

Ačiū už pagalbą, bet ant XP x64 neina, suinstaliavau XP x86, viskas eina normaliai, visus kanalus rodo.
Dabar žiūriu, jog įdomiai su ta programa. Rašo, jog su Windows 7, Vista veikia ir su x64 ir x86, o štai su XP tik x86.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume