DVB-T

Autorius Tema: Sport1 kanalas jau rodomas Kaune [786Mhz]  (Skaityta 11218 kartus)

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Sport1 kanalas jau rodomas Kaune [786Mhz]
« Įrašytas: 2008-08-15 17:59:00 »
Na kol kas tik testinė transliacija, žadamas startas ryt 14:30

Siųstuvu dažniai kituose miestuose, nesu tikras ar visi jau dirba

21 Biržuose (474,0)
30 Pažagieniuose (546,0)
53 Bubiuose (730,0)
53 Giruliuose (730,0)
60 Juragiuose (786,0)
60 Vilniuje (786,0)
« Paskutinį kartą keitė: 2008-08-15 21:51:11 sukūrė Darius »
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs FH

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 33
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Sport1 kanalas jau rodomas 786Mhz dažniu Kaune
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-08-15 19:14:21 »
Ar matot kas nors per pc vaizdą? Kiti kabelinių operatoriai jau rodo testinę transliaciją ir jų vartotojai mato testavimus, o man per pc pagavus vaizdo nerodo, tik garsą (ir tai trūkčiojantį). Jei matot, tai kokius kodekų nustatymus naudojat?

Ačiū už pagalbą :)

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Sport1 kanalas jau rodomas 786Mhz dažniu Kaune
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-08-15 21:41:30 »
Man irgi su AltDVB bandant įvairius kodekus neina išvysti vaizdo, tačiau įrašius jis yra. Žiūrint su gamykliniu softu WinFast PRV vaizdas yra.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs FH

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 33
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Sport1 kanalas jau rodomas 786Mhz dažniu Kaune
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-08-15 21:46:41 »
O gal galėtum parodyti savo AltDVB kodeku nustatymus? DVB-Main ir DVD-H264.

Thanks ;)

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Sport1 kanalas jau rodomas Kaune [786Mhz]
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-08-15 21:53:44 »
Tai DVB-Main nustatymai įtakos turėtų tik žiūrint mpeg2 transliaciją.
Prisegiau savo nustatymus jei padės, nes su jais nematau 5kanalas, DW, Sport1 vaizdo :(
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs Ar

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 30
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Sport1 kanalas jau rodomas Kaune [786Mhz]
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-08-16 17:06:34 »
Alt-DVB nesugeba rodyti tų kanalų, kurių sraute dar paduodama EPG informacija.

Neprisijungęs FH

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 33
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Sport1 kanalas jau rodomas Kaune [786Mhz]
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2008-08-16 22:28:34 »
Gal kokią geresnę programą turi pasiūlyti?

Neprisijungęs geduxk

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 68
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Sport1 kanalas jau rodomas Kaune [786Mhz]
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2008-08-17 14:25:58 »
dvbwiewer ir rodo viska ir ta pati sporta su core avc kodekais

Neprisijungęs jankus1

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 75
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Sport1 kanalas jau rodomas Kaune [786Mhz]
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2008-11-11 19:45:56 »
nu man altdvb puikiai rodo visus kanalus ir dar epg matau (anksciau penkto kanalo) ir sport1 atrodo

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Sport1 kanalas jau rodomas Kaune [786Mhz]
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2008-11-11 23:09:54 »
nu man altdvb puikiai rodo visus kanalus ir dar epg matau (anksciau penkto kanalo) ir sport1 atrodo
Gal gali pasakyt su kokiu kodeku?

Neprisijungęs jankus1

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 75
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Sport1 kanalas jau rodomas Kaune [786Mhz]
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-11-23 15:33:42 »
jei dar reikia tai kodekas tas, kuri forume neseniai reklamavo ir linkas buvo, ffdshow beta......

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Sport1 kanalas jau rodomas Kaune [786Mhz]
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-11-23 23:41:13 »
Aha, bet kad nelabai norisi man senesnius kodekus vietoj naujų pasikeist   ;D

Neprisijungęs maure1

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 3
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Sport1 kanalas jau rodomas Kaune [786Mhz]
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2009-08-04 11:43:15 »
gal kas zinot ar  Druskinbinkuose jy rodo?

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Sport1 kanalas jau rodomas Kaune [786Mhz]
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2009-08-04 12:09:53 »
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume