DVB-T

Autorius Tema: dvb klausimai  (Skaityta 7651 kartus)

Neprisijungęs Vytautas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
dvb klausimai
« Įrašytas: 2007-11-04 17:38:52 »
Ar galima su tuo DTV2000H žiūrėt analoginę, paimtą nuo kabelio? Gal pas mane plokštė neveikia, nes kiek bandžiau, tai nei kabelio, nei fm nei nieko neranda...

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: dvb klausimai
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2007-11-04 18:29:33 »
Na kabelinė analoginė žiūrėti galima. Tik nepamiršk pajungti kabelio į tam skirtą lizdą. O skenuojant taip pat TV source nurodyti cable.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs Vytautas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: dvb klausimai
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2007-11-04 22:24:09 »
O tai kad man neranda nieko, gal kokie nustatymai blogi ar kas?

Neprisijungęs zebras

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 43
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: dvb klausimai
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2007-11-06 23:29:31 »
koki audio decoderi reikia pasirinkt ant altdvb ac3?

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: dvb klausimai
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2007-11-07 08:53:45 »
koki audio decoderi reikia pasirinkt ant altdvb ac3?
Aš naudoju ac3, tik nustatymuose reikia nustatyti jog jis atkurtų mpeg audio.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: dvb klausimai
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2007-12-30 19:45:53 »
Aš ir turiu klausimą.  ??? Kokio galingumo reikia kompo, norint DVB-T žiūrėt(sklandžiai, be lagų)?

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: dvb klausimai
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2007-12-30 20:16:16 »
Siūlau parsisiųsti įrašo pavyzdį ir išbandyti su konkrečiu PC.
http://radiocool.lt/forum/index.php/board,6.0.html
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs nieko_nera

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 70
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: dvb klausimai
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2007-12-30 21:27:12 »
na pvz pas mane yra Athlon XP 1700+, tai apkrova prociko buna apie 80%

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: dvb klausimai
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2007-12-30 21:31:45 »
Na tas pats Athlon XP tik 2400+. Tai turėtų tikt. Bet ramų du po 256MB, gal mažai...

O dėl tų įrašų, tai ar tas pats bus įrašą paleist, kas iš tunerio rodyt?

Neprisijungęs nieko_nera

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 70
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: dvb klausimai
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2007-12-30 22:04:41 »
is tunerio ziurint truputi didesne apkrova nei irasa zet, o ramu pas mane tai 320 mb sdr (seni, lėti)

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: dvb klausimai
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2007-12-30 23:08:04 »
Gerai, ačiū. Viskas kaip ir aišku. Dabar tik pinigų ir daugiau noro reikia.  ::)