DVB-T

Autorius Tema: virtualdub ir avisynth, neatidaro ts  (Skaityta 5253 kartus)

Neprisijungęs jankus1

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 75
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
virtualdub ir avisynth, neatidaro ts
« Įrašytas: 2009-05-19 00:19:18 »
kazkada laisvai taisydavau ts failus su virtualdub, bet dabar perrasiau windowsus ir kazkaip nebeiseina.
isirasau virtualdub 1.8.8
tada irasau avisynth 258
tada sukuriu avs faila ("DirectShowSource("F:\TV3_2009-04-24_21-59.ts", fps=25)"
Kai atidarau avs faila su virtual dub, ismeta didele lentele ir raso kad netinka nei video nei audio formatas.

Turbut kazka pamirsau.

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: virtualdub ir avisynth, neatidaro ts
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-05-19 08:37:44 »
O tau ts failus groja pavyzdžiui MPC, t.y. ar yra reikiami kodekai instaliuoti ?
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs jankus1

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 75
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: virtualdub ir avisynth, neatidaro ts
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-05-19 13:48:03 »
jo groja, kodekai k lite, kaip ir anksciau tie patys. gal galit padaryt nuoroda su virtualdub ir avisynth kuriem veikia, nes nzn ka daugiau bandyt

Neprisijungęs jankus1

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 75
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: virtualdub ir avisynth, neatidaro ts
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-05-19 14:22:51 »
viska susitvarkiau. dekui

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: virtualdub ir avisynth, neatidaro ts
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-05-19 16:59:28 »
viska susitvarkiau. dekui
Tai dėl ko neveikė, ką pakeitei ?
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs jankus1

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 75
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: virtualdub ir avisynth, neatidaro ts
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-05-19 17:17:15 »
kodekus tuos pacius perrasiau, tik si karta ne lite o full