DVB-T

Autorius Tema: Atsikodavęs 570Mhz dažnis Kaune  (Skaityta 5408 kartus)

Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Atsikodavęs 570Mhz dažnis Kaune
« Įrašytas: 2009-03-08 15:58:15 »
Taigi džiaukitės kol galit, nes rodo 570Mhz dažnio kanalus : MTV, Balticum Auksinis, BBC Prime, CN, CNN International, RTL , RTR Planeta , RTVi kolkas be kodavimo  :)

Neprisijungęs FH

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 33
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Atsikodavęs 570Mhz dažnis Kaune
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-03-09 07:36:48 »
Taip gerai :) Tikiuosi palaikys taip bent savaitėlę  ::)

Neprisijungęs FH

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 33
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Atsikodavęs 570Mhz dažnis Kaune
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-03-10 15:16:35 »
Jau nerodo  :-\

Neprisijungęs FH

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 33
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Atsikodavęs 570Mhz dažnis Kaune
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-08-08 21:25:22 »
Vėl atkoduotas dažnis, tačiau vaizdas yra, bet garso ne.

Neprisijungęs Ar

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 30
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Atsikodavęs 570Mhz dažnis Kaune
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-08-09 13:18:53 »
Nes garsas ir liko užkoduotas  :-[

Neprisijungęs arejas

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 56
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
    • 25Kadras.iNFO
Re: Atsikodavęs 570Mhz dažnis Kaune
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-08-10 11:31:30 »
Idomu ka vel jie ten chimycina kad atsikodavo :D galetu koki menesiuka taip palaikyt tik ir garsas galetu dar but :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009-08-10 12:59:15 sukūrė arejas »