Autorius Tema: KWORLD U325 feat SPORT1  (Skaityta 3745 kartus)

Neprisijungęs zanusi

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
KWORLD U325 feat SPORT1
« Įrašytas: 2009-02-06 19:37:39 »
Niekaip nepaleidziam SPORT 1 per KWORLD kad  veikltu su garsu, vaizdas yra, garso NE.
Kiek teko susidurt tai AUDIO PID pakeiti per +1 nuo video PID ir atsiranda garsas, bet su SPORT1 tai neveikia. VIDEO PID 530, gal kas zinot koks AUDIO PID. Provideris NST, tai speju pas ji savos metodikos.lauksiu info, tnx

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: KWORLD U325 feat SPORT1
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-02-06 19:58:13 »
Tikiuosi tiks, čia Kauno mieste.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs nieko_nera

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 70
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWORLD U325 feat SPORT1
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-02-06 21:50:18 »
"biski" pavelavau (nepatebejau atsakymo  :o) bet kad jau padariau tai:


« Paskutinį kartą keitė: 2009-02-06 21:52:19 sukūrė nieko_nera »

Neprisijungęs zanusi

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWORLD U325 feat SPORT1
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-02-24 14:44:42 »
dekui, pabandysiu.
tarp kitko Buvau parsiputes total media 3,5 (bandomoji versija) tai rodo super Ideale . vaizdas garsas ok, tik baigesi laikas ir paprase aktyvavimo kodo :-[,  ar yra budu apeiti sistema, neperkant tos programos. gal yra koks crack kodu generatorius

Neprisijungęs smilas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWORLD U325 feat SPORT1
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-05-19 21:49:06 »
dekui, pabandysiu.
tarp kitko Buvau parsiputes total media 3,5 (bandomoji versija) tai rodo super Ideale . vaizdas garsas ok, tik baigesi laikas ir paprase aktyvavimo kodo :-[,  ar yra budu apeiti sistema, neperkant tos programos. gal yra koks crack kodu generatorius

naudok VLC man rodo, tik pasjungims durnokas arba kaip kas sako naudok ffdshow kodekus pats nebandziau, vieniems rodo kitiems ne