Autorius Tema: TS To AVI  (Skaityta 14459 kartus)

Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
TS To AVI
« Įrašytas: 2007-10-07 15:26:02 »
Su kokia programa jus konvertinate .ts formata i .avi.Nes as kiek isbandziau tai nenori nei viena programa apsiimti h264 codeco konvertavimo.

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: TS To AVI
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2007-10-07 17:56:58 »
Instaliuoji AviSync. Tada pasidarai avs failiuką, pavyzdį pridedu, tik tau reiks pasikeisti kelia iki *.ts, ir failo vardą. O tada tą failą  atsidarai su VirtualDub ir bandai konvertuoti.
Šiaip iš kart siūlau pasileisti ta avs failą su MPC ir pasižiūrėti ar viskas gerai, ar nėra bėdų su garso sinchronizacija.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: TS To AVI
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2007-10-07 18:12:51 »
jei naudoji x1000 serijos ATI video plokste tada puikiai konvertuoja ati AVIVO converteris

Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: TS To AVI
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2007-10-07 18:21:57 »
neatlaiko virtualdubas siuksliu kiekio ekrane ir uzsilenkia. Ka dabar daryti  :(

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: TS To AVI
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2007-10-07 18:40:18 »
Pabandyk su prisegtu įrankiu, sumažinti ffdshow prioritetą, ir padidinti Cyberlink kodeko, gal padės.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: TS To AVI
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2007-10-07 18:50:51 »
sumazinau ffdshow iki minimumo o cyberlinka iki maximumo, nes kitais atvejais viskas taip pat, tai tik pradejus saugot i avi pareina crashas su "An out-of-bounds memory access (access violation) occurred in module 'ntdll'."  :(
visais kitais atvejais: An out-of-bounds memory access (access violation) occurred in module 'libavcodec'.

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: TS To AVI
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2007-10-07 19:24:52 »
Dar gali pabandyti su Nero vision, į avi konvertuoti.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: TS To AVI
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2007-10-07 21:37:21 »
nu arba man vaidenas arba vakarais pradeda geriau rodyt dvb-t  :)
TV1 input bitrate 2720 kbps
LTV input bitrate 2650 kbps
Tango TV input bitrate ~1800 kbps
TV3 input bitrate ~1700kbps
LNK input bitrate ~1700kbps
Viskas matuota su ffdshow codecu, kaip matome mano antena orentuota i TV1 ir LTV kanalus  :)
Diena tiek nei per kur nepasiekia, idomiai tada gaunas kad vakare zymiai geriau priima signala.

« Paskutinį kartą keitė: 2007-10-07 21:59:26 sukūrė EV1L »

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: TS To AVI
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2007-10-08 10:52:45 »
Paros laikas, oras turi įtakos signalui. Va ryte(~8:30) įrašius lt kanalus, juos visus išskyrus TV3, buvo galima per VLC žiūrėti. Pasitaikydavo trukdžiai retkarčiais. O dabar jau neįmanoma. Norėjau su ffdshow pasižiūrėti bitrate, bet man dėl šiūkšlių Alt DVB užlūžta. 
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: TS To AVI
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2007-10-08 18:18:19 »
kad pagrindinai tik paros laikas ir turi itaka, kazkaip cia idomiai, nes as ripinu jau keleta kartu is ltv 22-23val ir be siuksliu rodo vlc, o diena amen :)
Ir visvis kazkoks levas lietuvisku kanalu retransliatorius pakabintas kuris priklauso LRTC, tie uzsienio niekad nenutrukineja kuris priklauso TEO  :-\Idomiai gaunas...
« Paskutinį kartą keitė: 2007-10-08 20:21:23 sukūrė EV1L »

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: TS To AVI
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2007-10-09 10:51:01 »
O man atvirkščiai, su užsienietiškais kanalais problemos :-\
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: TS To AVI
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2007-10-09 18:12:09 »
tai gal priklauso kokiu tikslumu antena pasukta tada kad pas mus atvirksciai :-\
isvis kai pajungiau stiprintuva antenos vaizdas isvis suprastejo tik siukslynas pasidare....
bet prikolas yra tame kad pasirodo DW BBC ir kiti uzsienio yra retransliuojami silpnesniu signalu negu lt kanalai, tada as jau nebesuprantu  :(
« Paskutinį kartą keitė: 2007-10-09 19:11:45 sukūrė EV1L »

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: TS To AVI
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2007-10-09 20:18:34 »
Na tai pagal šitą LT galingumas didesnis 1.25 karto.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: TS To AVI
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2007-10-09 20:28:37 »
nu kiek zinau per stiprus signalas dvb kokybei kenkia labiau nei prastas, tai nejaugi pas mane tokia situacija, ir isvis streamingas tu kaikuriu lt kanalu 2700kbps yra nenormalus kaip dvb-t, bbc ir kitus tuos rodo pastoviu 1800kbps... Reik kazka galvot  ???
Dar gali but kad ta lenkiska antena nepataiko daznio prie lt kanalu skirtu todel gadina signala.
Isvada: reik kitos antenos ir ziuresim kas bus
« Paskutinį kartą keitė: 2007-10-09 21:39:20 sukūrė EV1L »

Neprisijungęs Renius

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: TS To AVI
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2007-10-11 13:51:53 »
Darykit su DVR-Studio Pro daro netik ts to avi bet ir ts to dvv