Autorius Tema: Dėl kanalų atkodavimo,  (Skaityta 19637 kartus)

Neprisijungęs svaixxx

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Dėl kanalų atkodavimo,
« Įrašytas: 2008-10-12 15:39:49 »
Sveiki , norėčiau jūsų paklausti vieno dalyko, tiesą sakant net nežinau ar čia galima to klausti , bet :
Aš turiu Pinnacle Hybrid Pro Stick 330e , ir neseniai pagaliau sugebėjau surasti skaitmeninius TV kanalus, tiesa tik tuos kuriuos leidžia žiūrėti ir nereikia mokėti, tai vat dėl to , gal kas galit man padėti ATSIRAKINTI tuos kanalus(labai norėčiau atsirakinti NBA  ;-)  ) , labai prašau jūsų pagalbos , jei norit, galiu duoti skype, ir per ten pasikalbėti
P.S. Esu radęs daug kanalų, bet pagrindas norėčiau atsikoduoti NBA, kur dabar per GALA TV rodo ;)
P.S.2. Ir kokios man programos reiktų tam ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008-10-12 15:48:11 sukūrė svaixxx »

Neprisijungęs FH

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 33
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Dėl kanalų atkodavimo,
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-10-12 16:12:18 »
Ne vienintelis tu juos randi, ne vienintelis nori juos atkoduoti :)

Neprisijungęs svaixxx

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Dėl kanalų atkodavimo,
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-10-12 16:39:38 »
ir nevientintelis noriu pagalbos :P
Ar negalima tokių dalykų klausinėt ?
« Paskutinį kartą keitė: 2008-10-12 16:57:45 sukūrė svaixxx »

Neprisijungęs geduxk

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 68
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Dėl kanalų atkodavimo,
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-10-20 20:29:07 »
otkodavomo budai rask kas sherintu galu gale kortele niekas neuzsima nors jau lik ir galima antras budas pavogti is teo ta kortele :D

Neprisijungęs arejas

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 56
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
    • 25Kadras.iNFO
Re: Dėl kanalų atkodavimo,
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-07-08 11:35:37 »
o tai kokiu budu galima ziuret tarkim per PC tuneri koduotus kanalus? ar neimanoma?

Turint kortele.

Neprisijungęs tomkis

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 1
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Dėl kanalų atkodavimo,
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-09-06 21:19:56 »
O i kuria vieta tu kisi kortele kompe? Jei turi Gala namie gali kompe pasijungti ir matyti daugiau kanalu nei matai ant TV nereikia pirkti tu TV paketu :)

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: Dėl kanalų atkodavimo,
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-09-06 21:36:05 »
o tai kokiu budu galima ziuret tarkim per PC tuneri koduotus kanalus? ar neimanoma?

Turint kortele.
Radau USB imtuvą su Conax palaikymu, kaip ir turėtų rodyti koduotus kanalus su kortele, tai kaina aukšta http://www.a-link.com/DTUCONAX.html
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume