Autorius Tema: KWORDL 323U problemele  (Skaityta 5986 kartus)

Neprisijungęs kodikas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
KWORDL 323U problemele
« Įrašytas: 2008-03-18 18:27:40 »
Siandien pasiemiau is draugo KWORDL 323U aparaciuka http://www.kworld.com.tw/product_overview.aspx?P_ID=243 .Parisiunciau naujausius driverius, softa, kanalus praskanavus ju nerodo.Pabandziau parsisiusti AltDvb, bet kai as ja paleidziu ir duoda pasirinkti korta(Select DVB card) nematau savo kortos.Gal kokia kita programa parekomenduotumet naudoti su kuria veiktu ir distancinis.Dekui!

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWORDL 323U problemele
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-03-18 18:30:31 »
Ir neturi matyt savo kortos. Ten renkies "Dev_BdaDriver.int" ar panasiai

Neprisijungęs kodikas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWORDL 323U problemele
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-03-19 03:14:20 »
Aha, susitvrkiau viska rodo normaliai :).
As gyvenu Kaune,AltvDVB rodo 100% signalo tipruma.Dar norejau paklausti:
1.Ar kam pavyko su originaliu softu pasileisti kanalus.Man sugaudo juos bet nei garso nei vaizdo nera?
2.Ar kam pavyko pasileisti kanalus su PowerCinema?Situacija ta pati kaip ir su originaliu softu.

Neprisijungęs Spakainz

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 54
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWORDL 323U problemele
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-03-19 06:13:27 »
Aha, susitvrkiau viska rodo normaliai :).
As gyvenu Kaune,AltvDVB rodo 100% signalo tipruma.Dar norejau paklausti:
1.Ar kam pavyko su originaliu softu pasileisti kanalus.Man sugaudo juos bet nei garso nei vaizdo nera?
2.Ar kam pavyko pasileisti kanalus su PowerCinema?Situacija ta pati kaip ir su originaliu softu.


O kam to reikia??? Originalus softas nesamonė, kaip ir tas PowerCinema. Stabdžių stabdžiai.

Neprisijungęs kodikas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 5
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWORDL 323U problemele
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-03-19 10:59:12 »
O reikia tam kad su originaliu ir su Power Cinema veikia distancinis kuris buvo pakuoteje :).
Gal kam isejo su kitu softu priversti distanvini veikti?
« Paskutinį kartą keitė: 2008-03-19 11:08:20 sukūrė kodikas »

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWORDL 323U problemele
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-03-19 12:33:50 »
Na man su power cinema ir kworld 380u viskas veike, randa ir rodo kanalus tik neturiu distancinio tai naudoju altdvb nes jis siektiek greiciau veikia. Su power cinema letokai kanalai persijungia ir siaip man nepatiko

Neprisijungęs jankus1

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 75
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWORDL 323U problemele
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2008-09-18 11:46:33 »
Tiuneris kaip mano, su originalu softu hyper media centre gali viska graziai paleisti, tik pasirink pradzioj sali Anglija ARBA Italija, tixliai neasimenu, tada veiks ir distaninis, galesi pasirink irasinejimo kokybe (viena is triju) ir t.t.