Autorius Tema: AltDVB nerodo Sport1, LRyto TV ,Deutsche Welle yra tik garsas  (Skaityta 23494 kartus)

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AltDVB vaizdo atkodavimas Teo LT kanalams?????????
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2008-09-18 22:38:11 »
Dar ką pastebėjau. Su KWorld originaliu softu tai rodo visus tuos kanalus (įskaitant sport1 ir 5 kanalą). O kaip supratau, irgi naudojamas Cyberlink. Per AltDVB pasirenku tą patį ir tų "stebuklingų" kanalų nerodo.

Ir dar net ir nematant vaizdo ir Sport1 ir 5 kanalą galima įrašyti ir po to puikiausiai atkurti su tais pačiais ffdshow kodekais. Čia tikriausiai problemos reikėtų ieškoti pačiam AltDVB.

Dar truputį pasikuičiau. :) Pasirodo VLC 0.9.2 irgi rodo tuos kanalus.
« Paskutinį kartą keitė: 2008-09-18 23:06:15 sukūrė batmanas »

Neprisijungęs RolF2

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +3/-3
    • Žiūrėti profilį
Re: AltDVB vaizdo atkodavimas Teo LT kanalams?????????
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008-09-19 16:01:10 »
Man buwo tas pats, reikia kolegos iesoti naujo gero kodeko. su cyberlink power dvd rodo tuos 10 kanalu (lnk tv3 ir t.t.) geriau nei su ffshow nes nera tada tokiu liniju vaizde, kurios labai trukdo, taciaiu su cyberlink nerodo sport1, 5 kanalo ir dar kazkurio. su ffshow rodo visus kanalus bet kokybe prastesne.

tai kas neleidzia isijungt deinterlacing'a ffdshow video nustatymuose ? ir nebus tu "labai trukdanciu" liniju :)

Neprisijungęs v.aruna

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 1
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AltDVB vaizdo atkodavimas Teo LT kanalams?????????
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008-10-02 15:38:21 »
Įsijungiau (varnelė), bet liniją teberodo. Vaizdas lyg geresnis. Kokį metodą pasirinkęs?

Neprisijungęs FH

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 33
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AltDVB vaizdo atkodavimas Teo LT kanalams?????????
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2008-10-03 14:57:14 »
Kokį kodą vedat norint pažiūrėti Sport1 per VLC? Įvedu dvb-t:// :dvb-frequency=786000 :dvb-bandwidth=8 bet paleidžia tik DW.

?

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AltDVB vaizdo atkodavimas Teo LT kanalams?????????
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2008-10-05 23:48:53 »
Kokį kodą vedat norint pažiūrėti Sport1 per VLC? Įvedu dvb-t:// :dvb-frequency=786000 :dvb-bandwidth=8 bet paleidžia tik DW.

?
Eik Playback > Program  ir galėsi pasirinkt kanalą.

Neprisijungęs FH

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 33
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AltDVB vaizdo atkodavimas Teo LT kanalams?????????
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2008-10-06 07:35:53 »
Kokį kodą vedat norint pažiūrėti Sport1 per VLC? Įvedu dvb-t:// :dvb-frequency=786000 :dvb-bandwidth=8 bet paleidžia tik DW.

?
Eik Playback > Program  ir galėsi pasirinkt kanalą.
Šitą kažkaip buvau praleidęs. Dėkui :)

Neprisijungęs beba

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 1
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AltDVB nerodo Sport1, LRyto TV ,Deutsche Welle yra tik garsas
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2008-11-30 19:58:38 »
sweiki tautieciai :D  kaip padaryti kad weiktu sport1 kanalas? kokiu ten nesamoniureik ir kur jus ten instaliuot ar taip imesti? uzsiknisau ieskot.padekit.parasykit kas i skipe teftelis11

Neprisijungęs Jemelia

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 1
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AltDVB nerodo Sport1, LRyto TV ,Deutsche Welle yra tik garsas
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2008-12-24 11:13:39 »
Sveiki :)

Tai štai - įsidėjau ffdshow naujausią gruodžio 19 d. versiją (ffdshow-rev2527_20081219_sse) - Sport1, LRyto TV AltDVB nei už ką nerodo  :-\ Kitus lietuviškus - be problemų. ffdshow įjungus cubic deinterlace ir unsharp mask sharpinimą su defaultiniais nustatymais vaizdas malonesnis nei naudojant cyberlink'o kodeką. Kur cyberlink'o kodekas stabdydavo vaizdą dėl šiukšlių kelioms sekundėms, ten ffdshow parodo visas tas šiukšles bet nestabdo vaizdo.

Ar kam nors pavyko pamatyti Sport1 ir LRyto TV su AltDVB naudojant naują ffdshow?

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 288
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: AltDVB nerodo Sport1, LRyto TV ,Deutsche Welle yra tik garsas
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2009-01-25 12:24:17 »
Išbandyk Cyberlink PowerCinema 6. Su ja irgi galima žiūrėti, neskaitant paties VLC.

Neprisijungęs smilas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: AltDVB nerodo Sport1, LRyto TV ,Deutsche Welle yra tik garsas
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2009-05-19 21:22:04 »
jo as ir pastebejau kad per kworld softa(HyperMediaCenter 3.6) ir VLC sport1, balticum, LrytasTV rodo, bet blyn per ALTDVB STAR EDITION-II niekaip nerodo, kur cia saknys????

siaip ALTDVB STAR EDITION-II butu super bet va kad tu kanalu nerodo uzknisa, o per VLC neimanoma kolkas kanalu listo normaliai pasidaryti, nes kai skirtingi dazniai reikia biski pavargti kad pasidaryti

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: AltDVB nerodo Sport1, LRyto TV ,Deutsche Welle yra tik garsas
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2009-09-23 17:46:43 »
Atrodo jau nebereikia vargti, jog kai kuriuose kanaluose altdvb rodytų vaizdą http://milvis.lt/po-tv-siustuvu-profilaktikos/
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume