DVB-T

Autorius Tema: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą  (Skaityta 36790 kartus)

Neprisijungęs marazas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2009-09-10 00:13:40 »
Dar sioks toks pastebejimas, naudojant KWorld 325U ir vlc 1.0.1. VLC shorcuto Proprties - Target reikejo aprasinet tokia sintakse, nes su cia duota neveike:
dvb-t://frequency=762000000 : ir .t.t., visa kita tinka.

Viskas yra todėl, kad dabar VLC "skaito" dažnius hercais, o seniau kilohercais. Todėl ir reikia prirašyti tuos papildomus tris nulius :)

Neprisijungęs ly3nml

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 7
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2009-09-15 20:16:12 »

Viskas yra todėl, kad dabar VLC "skaito" dažnius hercais, o seniau kilohercais. Todėl ir reikia prirašyti tuos papildomus tris nulius :)

Cia as ne tik del nuliu, bet ir del daznio aprasymo komandos. Visur cia forume daznis aprasomas taip: "dvb-t:// :dvb-frequency=". Mano gi atveju apsiraso: "dvb-t://frequency=". Prasedejau gal valanda, kol tai radau ir paleidau. Gali ir kiti ant sito uzkliuti.

Neprisijungęs ly3nml

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 7
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2009-10-07 15:25:34 »
Ir dar klausimas, ko gero vertas atskiro topic'o. Kaip stream'int i tinkla ne vieno daznio transport stream'a, bet keliu dazniu. Kad ir visa transliuojama DVB-T. Aisku, tam nepakanka vieno imtuvo arba reikalingas toks (jei  dviems dazniams):
http://acc.acme.eu/acc/en-us/product,show/025390/view.html
Streaminant su vlc, kazkaip reiktu vlc nurodyt, kuri tiuneri naudoti. Idomu, kaip jie identifikuojami ir kaip apsiraso vlc. Dar butu idomu kazka tokio padaryti linux platformoje ir istransliuoti multicast. Gal teko sutikti geru aprasymu how-to?

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2009-10-07 19:25:08 »
Kiek pamenu linux VLC, ten prie DVB nustatymų būdavo galima nurodyti ir tiunerio numerį. Ir tikrai įdomu kompiuteris matytų tą dvigubą tiunerį.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs ly3nml

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 7
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2009-10-07 22:47:08 »
Linux kazkaip tai identifikuojasi:
vlc dvb:// :dvb-adapter=0 :dvb-frequency=570000000 :dvb-srate=8
vlc dvb:// :dvb-adapter=1 :dvb-frequency=786000000 :dvb-srate=8

Neprisijungęs Soliaris

  • Sr. Member
  • ****
  • Įrašai: 285
  • Karma: +8/-15
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2010-04-06 14:20:29 »
O kaip transliuoti iš IPTV, bet visus kanalus? Po vieną, tai jokių problemų. Įrašau udp://@225.2.2.111:1234 į Srautinis siuntimas ir problemos nėra. Bandžiau įkelti Channels.txt.. Žiūrėt galiu, bet transliuot nesigauna. Iš m3u failo irgi srautinis siuntimas nepasileidžia.

Neprisijungęs darune

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2010-05-15 18:37:41 »
perziurejau aprasyma ir logiskas klausimas.. IP tai visur reikia idet savo pc ? o tas niekur nepamineta.

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2010-05-15 18:47:17 »
perziurejau aprasyma ir logiskas klausimas.. IP tai visur reikia idet savo pc ? o tas niekur nepamineta.

Visur naudojamas IP to PC iš kurio transliuojama. Jei transliuojama į NE vidinį tinklą reikia nurodyti išorinį IP.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs darune

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2010-05-15 20:25:42 »
susikurus du failiukus (mu3 ir bat). kas toliau:
kokia eiles tvarka paleisti ir kas turetu buti...
ta prasme apskrtai tv tuneri (USB PAS MANE)   ir jo programa blaze tv paleist reikia ar tiesiog Bat failai ir jau kazkas turi vykt...

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2010-05-16 21:31:46 »
susikurus du failiukus (mu3 ir bat). kas toliau:
kokia eiles tvarka paleisti ir kas turetu buti...
ta prasme apskrtai tv tuneri (USB PAS MANE)   ir jo programa blaze tv paleist reikia ar tiesiog Bat failai ir jau kazkas turi vykt...

Pirma TV_transliacija.bat, paskui TV.m3u atsidaryk su VLC.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs darune

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2010-05-18 11:28:27 »
atidarant BAT faila.. pas mane tik pasirodo juoda lentute.. ir dingsta akimirksniu net nezinau ka ten raso.. taip turi but ? ar turi atsidaryt ir  ji likti.. o tada atidarynet m2u ? (pati tuneri randa VLC, ismeginau ta buda kur forume aprasyta kaip ziureti per VLC playeri tv)

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2010-05-19 10:29:02 »
atidarant BAT faila.. pas mane tik pasirodo juoda lentute.. ir dingsta akimirksniu net nezinau ka ten raso.. taip turi but ? ar turi atsidaryt ir  ji likti.. o tada atidarynet m2u ? (pati tuneri randa VLC, ismeginau ta buda kur forume aprasyta kaip ziureti per VLC playeri tv)

*.bat failiukas paleidžia VLC streaminimui ir juodas langas dingsta. Telieka paleisti dar vieną VLC kopiją su kuria reikia atidaryti *.mu3 grojaraštį.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs Ar

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 30
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2010-05-19 12:44:14 »
gal pirma pateik tu failiukų turinį, nes gal ko ne taip prirašyta

Neprisijungęs darune

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 13
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2010-05-19 13:42:31 »
failiuku turinys kopintas is aprasymo keiciau tik IP savo sudeliojau.. bet viena pastebejau - BAT failiuke nurodoma VLC.exe buvimo vieta.. o pas mane WIN 7 64 bit ir tada nebetinka vlc buvimo vieta.. manau cia ir bus beda.. todel tesiu mokslus ant loptopo su XP win ir ziuresiu gal kas gausis :D DARBA TEKS IS NAUJO ATLIKTI :(

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: DVB-T transliavimas (streaminimas) į vietinį tinklą
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2010-05-19 13:51:52 »
failiuku turinys kopintas is aprasymo keiciau tik IP savo sudeliojau.. bet viena pastebejau - BAT failiuke nurodoma VLC.exe buvimo vieta.. o pas mane WIN 7 64 bit ir tada nebetinka vlc buvimo vieta.. manau cia ir bus beda.. todel tesiu mokslus ant loptopo su XP win ir ziuresiu gal kas gausis :D DARBA TEKS IS NAUJO ATLIKTI :(

Dar nepamiršk ir pakeisti kanalų dažnių, jei ne Kaune gyveni.
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume