DVB-T

Autorius Tema: Reikia pagalbos su TU1100 Tuneriu  (Skaityta 5551 kartus)

Neprisijungęs Awrimukas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Reikia pagalbos su TU1100 Tuneriu
« Įrašytas: 2008-07-19 03:14:36 »
Sveiki.. Nusipirkau tv tiuneri ir nesumastau kaip pradet jy naudot... 
Tiuneris: X3M tunners: TU1100 DVB-T USB 2.0 Stick
patarkit kokiam programas naudot ir kaip viska nusistatyt kad galeciau ziuret tv nes nesu niekad bandes jokio tv tiunerio.

Neprisijungęs Awrimukas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Reikia pagalbos su TU1100 Tuneriu
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-07-19 19:11:03 »
Taigi Situacija tokia.. SU DVB Dream randa visus kanalus be problemu bet rodo tik 5kalanas, bandau junkt tarkim tv3 ar lnk pakimba programa ir nieko nerodo.. ;/ Su dvbviewer randa visus kanalus viskas puiku bandant paleist ismeta errora kad kasko nera..
Rekomenduojama su situo tiuneriu programa TotalMedia 3.5, su ja randa kanalus.. kai noriu uzbaikt visas paieskas vaizdo nera ir ismeta nemekstama windows melyna langa ir restartuojasi.. nezinau ka daryt, turiu daikta ir negaliu jo naudot, padekit kaip ka padaryt ka is kur parsisiust kad galeciau ziet nors pagrindinius LT kanalus.. :(

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Reikia pagalbos su TU1100 Tuneriu
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-07-19 19:23:03 »
O pas mane kaip tik atvirksciai, tv3 lnk ir visus to daznio kanalus rodo puikiai, o vat 5kanala sunkiai nes biski Kaune siustuvai matyt kitokia kryptim sudeti ir reik antena pasukt kad gerai rodytu ir 5kanala. Gal ir pas tave ta problema

Neprisijungęs Awrimukas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Reikia pagalbos su TU1100 Tuneriu
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-07-20 15:22:56 »
Bet pas mane isvis uzstringa programa, ja reikia per task manager uzdaryt.. man reikia pagalbos kaip pasijunkt kokia kita programa ir kaip ja visiskai susikonfiguruot.. pvz: Altdvb.. galit kas padet pasijunkt ja?

Neprisijungęs Awrimukas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Reikia pagalbos su TU1100 Tuneriu
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-07-24 00:07:10 »
Pasijungiau gamykline rodo viska puikiai tik vaizdas ne VideScreen.. kazin kodel neina nustatyt videscreen.. del altdvb reikia dar pagalbos, kaip jy sukonfiguruot is kur tos bibliotekos reikia gaut? ir ar vaizdas eina videscreen per altdvb?

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Reikia pagalbos su TU1100 Tuneriu
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-07-24 13:58:25 »
Ką reiškia tas tavo VideScreen? Gal turi plačiaekranį monitorių ir nori žiūrėt ištemptą vaizdą (nes lietuviški kanalai transliuojami tik 4:3)? Tuomet su AltDVB galima pakeisti Aspect Ratio į 16:9, bet kaip ten ką rodys nežinau, nes pas mane 4:3 monitorius.

Dėl AltDVB, tai siųskis iš forumo siuntinių skyriaus ir turi būt ten su bibliotekom. Dar rekomenduočiau iš pradžių atsisiųsti ir įsidiegti AltDVB Star Edition (irgi iš siuntinių skyriaus). Kartu su Star Edition įdiegiamas ir Cyberlink decoderis, todėl nereiks ieškoti jokių papildomų nereikalingų programų. Nu o paskui naudok kurią nori: ar paprastą AltDVB ar AltDVB Star. Aš tai Star Edition išvis ištrinu, tik codecus pasilieku. :)

Ai dar atsisiuntus AltDVB gali reikėti užregistruoti Filtrus, tai nueik į Filters folderį ir paleisk Register_Filters failiuką.
« Paskutinį kartą keitė: 2008-07-24 14:01:48 sukūrė batmanas »

Neprisijungęs Awrimukas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 6
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Reikia pagalbos su TU1100 Tuneriu
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2008-07-30 19:04:15 »
16:9 ---> VideScreen  ;) Viska is naujo padariau ir man meta tapacia lentele:

Ka ymanoma padaryt?