DVB-T

Autorius Tema: KWorld 380U neberodo  (Skaityta 6039 kartus)

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
KWorld 380U neberodo
« Įrašytas: 2008-06-19 12:02:11 »
Tai va turiu Kworld USB DVB-T tuneriuką ir turiu problemą ? neberodo.  :'( Nežinau, ar kas nors galėsite padėti, bet pats nebežinau ką daryt. Na jeigu ir niekas nežinos kaip padėt, tai bent gal daugiau žinosite, kad geriau rinktis PCI, bet ne USB tunerius.

Taigi, viskas susikniso, kai sumaniau pajungti prie pc telefoną. Kažkodėl išjungiau būtent tunerį ir į jo vietą įjungiau telefoną (dabar labai gailiuosi, kad neišjungiau ko nors kito). Kai įjungiau tunerį atgal, paleidau AltDVB, nieko neberodė, nors buvo garsas. Jau nebežinau kiek kartų viską perinstaliavau, bet dabar išvis nėra nei vaizdo, nei garso.

Jei per AltDVB pasirenku Dev_BdaDriver gaunu tokį errorą:
Citata
Loading resources
 Checking source filter
 Hardware initialization
 Checking: Dev_Bda2Driver.int
 Checking: Dev_BdaDriver.int
 Checking: Dev_DvbWorld.int
 Checking: Dev_Pinnacle.int
 Checking: Dev_SkyStar2.int
 Checking: Dev_Twinhan.int
 Loading "Dev_BdaDriver.int"
 BDA:Cannot create TuningSpace

Kai per AltDVB pasirenku Dev_Bda2Driver
Citata
Loading resources
 Checking source filter
 Hardware initialization
 Checking: Dev_Bda2Driver.int
 Checking: Dev_BdaDriver.int
 Checking: Dev_DvbWorld.int
 Checking: Dev_Pinnacle.int
 Checking: Dev_SkyStar2.int
 Checking: Dev_Twinhan.int
 Loading "Dev_Bda2Driver.int"
 BDA2: BuildGraph: Adding Network Tuner to graph
 BDA2: BuildGraph: Added ID #1 'BDA 2870 TVTuner' Tuner filter to the graph
 BDA2: BuildGraph: Connecting Network Provider with the Tuner filter
 BDA2: BuildGraph: Connected Network Provider with the Tuner filter
 BDA2: BuildGraph: Tuner exposes proprietary interfaces
 BDA2: BuildGraph: Trying to connect Tuner filter directly to Callback
 BDA2: BuildGraph: Failed connecting the Tuner Filter with the Callback Filter
 BDA2: BuildGraph: Adding potential Receiver (BDA Slip De-Framer) to graph
 BDA2: BuildGraph: Added potential Receiver (BDA Slip De-Framer) to graph
 BDA2: BuildGraph: Failed connecting Tuner with potential Receiver 'BDA Slip De-Framer'
 BDA2: BuildGraph: Adding potential Receiver (BDA MPE Filter) to graph
 BDA2: BuildGraph: Added potential Receiver (BDA MPE Filter) to graph
 BDA2: BuildGraph: Failed connecting Tuner with potential Receiver 'BDA MPE Filter'
 BDA2: BuildGraph: Failed getting FriendlyName of potential Receiver
« Paskutinį kartą keitė: 2008-06-19 12:27:54 sukūrė batmanas »

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWorld 380U neberodo
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-06-19 13:30:58 »
Ir pas mane sitas tiuneris biski durniuoja. Bet ALTDVB pasileidzia visada, be jokiu error. siaip kartais dingsta signalas beziurint tv arba labai vaizdas suprasteja, tada uztenka pajudint tiuneri, arba istraukt is usb, pakratyt ir vel idet ir susitvarko.
P.S. kazkodel tiuneris dabar pas mane veikia tik ant vieno pc, ant laptopo as jo niekaip nepaleidziu, kazkas viduj tubut nelabai kontaktuoja :(

Neprisijungęs Arrturas

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWorld 380U neberodo
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-06-21 14:19:52 »
pas mane kai tik nusipirkau buvo ta pati beda, taip ir neissiaiskinau jos atsiradimo priezasties, bet issprendziau ja. Jei "turi noro" perinstaliuok windauws per naujo ir i neapkarpyta versija, tada rodys, nes pas mane kaip supratau kazko truko is DirectX... zodziu neprisimenu tiksliai. bet manau pas tave panasi beda. O jei nenori perinstaliuot tai bandyk aiskintis kas ir kodel neleidzia paleist tiunerio... tai pat gali bandyt kitame kompe ziuret ar veikia...

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWorld 380U neberodo
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-06-29 23:44:04 »
Taigi kad nenoriu windausų perinstaliuot. Tikriausiai teks pirktis naują tiuneriuką.  ???

Neprisijungęs pvm123

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 17
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWorld 380U neberodo
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-06-30 13:43:16 »
Taigi kad nenoriu windausų perinstaliuot. Tikriausiai teks pirktis naują tiuneriuką.  ???


pamegink istriti visus USB irenginius per Device manager'i

Start>>Seting>>Control Panel>>System>>Hardware>>Device Manager>>Universal serial bus controller




Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: KWorld 380U neberodo
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-06-30 15:25:18 »
Lyg ir bandžiau kažką tokio daryt bet nepadėjo.

Na jau perrašiau Windausus. Dabar televizija veikia, bet visa kita labai nesmagu.  :'(
Bandysiu nieko nekišt į tą USB jungtį, kur yra tiuneris, ir tikiuosi, kad daugiau taip nebebus.