Autorius Tema: Problema: juodas ekranas  (Skaityta 6116 kartus)

Neprisijungęs dardarlt

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 10
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Problema: juodas ekranas
« Įrašytas: 2008-05-22 09:40:33 »
Turiu Pinnacle PCTV Hybrid Stick Pro. Problema tame, kad tiek su Pinnacle TVCenter Pro, tiek su AltDVB matau juoda (blanku) ekrana. Klaidos pranesimo jokio nera. Garsas yra. Signalop stiprumas/kokybe arti 100/100.

Kaip ziureti su ALtDVB, dariau pagal cia esanti straipsni. Naudoju tokius pat filtrus (Settings -> Directshow).

Idomiausia, kad man rode viska jau, bet perinstaliavau kompiueri ir nei ant vieno (VIsta), nei ant kito nerodo (Windows XP) nerodo.

Labai prasau patarimo. Bandziau uzsienio forumus, bet nieko nepadejo.


Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema: juodas ekranas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-05-23 13:42:51 »
Visų pirma AltDVB nustatymai turi būt tokie (tik Audio Decoder gali būt kitas):


Po to pabandyk pajunginėti kanalus, pažiūrėk ar toks raudonas iksiukas viršum to juodo ekrano neužspaustas.

Ir jei vistiek nerodo, tai galbūt tiuneris kaltas? Prieš tai rodė per originalų softą ar per AltDVB?
Čia pas tave tikriausiai USB'inis tiuneris. Tai gal biški daužei kur nors?
« Paskutinį kartą keitė: 2008-05-23 13:44:22 sukūrė batmanas »

Neprisijungęs dardarlt

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 10
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema: juodas ekranas
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-06-01 22:32:32 »
Rodo!!! Aciu batman, You are the man!!!

Na tikrai bent jau vista (as bandziau ir kitam kompe), tikrai buvo tokie nustatymai, bet dar tikrinsiu.   Stai ant sio kompo, su xp, buvau padares klaida - parinkes ne ta Video decoder. Tad dar ziuresiu ir ant Vista. Pataisiau pagal parodytus nustatymus ir uzsikure.

Nuosirdus didelis dekui.

Neprisijungęs Agent0014

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 14
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema: juodas ekranas
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-06-03 13:36:42 »
o man problema kad su AltDVB rodo (tik lietuviskus kanlus) t.y tik ish 1-ojo AB "Lietuvos radijo ir televizijos centras" tinklo, tai yra LNK, tv3 ir t.t. O kodel ish kito daznio 5kanalo,BBC ir kitu neatkoduoja??Tik garsas yra. Su DVBViewer rodo viska ir 5kanala ir kita, bet ten ir kitos problemos yra(kas koki 20-30min issijungia pastoviai programa automatishkai).

Neprisijungęs batmanas

  • Patyręs dalyvis
  • ***
  • Įrašai: 156
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema: juodas ekranas
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-06-03 17:11:55 »
Man ir tas pats. Dar seniau per AltDVB su ffdshow decoder'iu rodė. O dabar tik per tą patį DVBViewer ir taip pat išsijunginėja.  :o

Neprisijungęs zava

  • Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema: juodas ekranas
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-07-13 14:50:24 »
Pas mane irgi Pinnacle Hybrid Pro Stick (330e).Atsisiuntus TVCenter 4.98.1903 puikiai rodo visus nekoduotus DVB-T kanalus,bet tik 15 dienu.Po to H.264 kodeka reikia pirkti(5 eurai iskaitant mokescius)