DVB-T

Autorius Tema: DTV2000H pultas  (Skaityta 7345 kartus)

Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
DTV2000H pultas
« Įrašytas: 2007-09-26 12:40:56 »
Taigi isigyjes tuneri Leadtek dtv2000h pastebejau jog nuotolinio valdymo pultelis nereaguoja, gali spraklint kiek nori prie to imtuvo taciau nieko nevyksta.Pacioje programoje winfast remote control ijungtas.Gal zinot kas gali but?

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: DTV2000H pultas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2007-09-26 14:30:43 »
Kvailas klausimas, bet ar IR spindulių imtuvą prijungei TV prie plokštės?
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DTV2000H pultas
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2007-09-26 14:56:40 »
prijunges

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: DTV2000H pultas
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2007-09-26 15:22:53 »
Pabandyk su nauja WinFast PRV versija
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DTV2000H pultas
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2007-09-26 15:48:00 »
isirasiau ir vistiek tas pats...

Neprisijungęs Milvis

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 85
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DTV2000H pultas
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2007-09-26 16:14:39 »
Keisk batareikas, paziurek ar laidas niekur nenutrukes, o gal pats IR suskiles ar sudeges kliuvo ir tada eik i garantini jei nieks nepadeda. Dar jei turi pazistamu naudojanciu leadtek tiunerius, gali bandyt su kitom plokstem ta pulta, arba kitus pultus ant savosios.

Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DTV2000H pultas
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2007-09-26 16:44:51 »
pats pultas veikia, nes patikrinau su skaitmeniniu fotoapartu ziurint i pulta spaudant mygtukus, matosi kaip skleidzia singala, tai reiskias su juo viskas ok, IR imtuvas irgi atrodo nepazeistas, tad lieka software problemos kazkokios reiskias.

Neprisijungęs Darius

  • Administratorius
  • Hero Member
  • *****
  • Įrašai: 627
  • Karma: +2/-1
    • Žiūrėti profilį
    • Radiocool.lt
Re: DTV2000H pultas
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2007-09-26 17:59:33 »
Na yra dar vienas būdas pažiūrėti ar kas nors su software blogai, ar su hardware. Plokštė leidžia įjungti PC su pultu. Tik reikia pareguliuoti BIOS  va taip

Dar radau Leadtek puslapy:
Citata
Q:
   Why does my remote control not work properly? Sometimes there is no response as I press any keys.
A:
   

This is generally caused by IRQ conflict problems. Remove all add-on cards from your mother board. Leave only the graphics card and TV2000 XP on your motherboard. Then install other cards one by one. Make sure none of your PCI cards share the same IRQs with your TV2000XP. TV2000 XP needs an isolated and independent IRQ. (You can assign the IRQ value of your PCI slot in the CMOS setting of the motherboard.)
Ignoruoju privačias žinutes, jei klausimą galima spręsti viešai forume

Neprisijungęs EV1L

  • Dalyvis
  • **
  • Įrašai: 92
  • Karma: +0/-0
    • Žiūrėti profilį
Re: DTV2000H pultas
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2007-09-26 18:22:03 »
nustacius biose, pc neuzsikure vistiek.O daugiau pas mane nieko i PCI neideta...Tad teks susilituot kita IR imtuva.